Over devaarinstructeur.nl Als jongste telg hing ik als baby al in een hangmatje aan de giek te slapen. Geen onverdienstelijke start, de liefde voor water en boten was geboren. Na een waterrijke opvoeding van zeeverkenners, surfen en zeilen startte ik mijn werkzame carrière bij een jachtmakelaardij (www.hwo.nl) waar ik in eerste instantie werkte als 'Jachtbeheerder'. Deze functie hield o.a. in het uitvoeren van proefvaarten op alle mogelijke jachten, van klein tot groot mede als het uitvoeren van transport over water (het overvaren van jachten van/naar bepaalde havens). 

Na de jachtmakelaardij heb ik allerlei andere banen gehad maar altijd bleef de watersport aanwezig in de vorm van regelmatig een boot ophalen/wegbrengen, vaarles geven bij een verhuurbedrijf en het werken als privé-schipper op een jacht. Tevens heb ik bij de zelfde jachtmakelaardij nog een aantal jaar gewerkt in de functie van junior jachtmakelaar.

 

En nu zit ik vele dagen per jaar op de Nederlandse wateren! Ik werk voor o.a.  particulieren, verhuurbedrijven en jachtmakelaars. Daarnaast vaar ik voor verschillende opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld RWS.